Slumpad post: De där orden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pixibox: Djur

| 2011-09-05, 12:16

Vi fick två pixiboxar att testa, den ena med Klassiska sagor och så den här med djurtema. Givetvis samma härliga känsla av stor tablettask som sagoboxen.

Såna här pixiboxar måste ju vara ypperligt att köpa och ta med om man ska ut och resa.

Den här boxen innehåller följande:  Pelle Svanslös vid planket, Snurran räknar djur, Morris och strumpan, Ville & Vilda – Äventyr på gården, Gissa djur, Elefanten Peter, Åkshow, Djur på landet, Brillos ficklampa och Tänk om jag vore … en bläckfisk!

Inte många som har sen tidigare och flera här gillar barnen skarpt så jag skulle tippa på att den här boxen är favoriten av de båda i det här hemmet. Ser fram emot julboxen som kommer i november!En kommentar to “Pixibox: Djur”

  1. […] andra boxarna gillade jag skarpt men den här är nog den […]

Kommentera