Slumpad post: IKEA-tyger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Byggt lekhus

| 2011-09-19, 18:48

Vi hade ett papphus som vi vid städning ställde ut och sen glömde bort. När vi sen kom ihåg var det inte längre något hus.

Vilken tur att vi får så mycket paket att det fanns lite material för ett nytt. Tre lådor blev med lite tejp ett finfint lekhus i lagom storlek och barnen gillar det. En liten låda blev en kryptunnel till ingång. De har även fått gå loss med färg på det.

När vi städade i torsdags så gömde barnen och jag alla ballonger i det för att John inte skulle dammsuga upp dem. På kvällen var Joels mysbamse borta, han sov utan den och först kvällen efter kom jag på att den kanske hamnat i huset med ballongerna – mycket riktigt.En kommentar to “Byggt lekhus”

  1. […] söndags kväll var så mysbamse återigen borta. Helt borta. Jag letade, John letade. Joel somnade utan honom. Vi fortsatte leta lite då och […]

Kommentera