Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Goda kakor

| 2011-09-29, 10:50

När jag för väldigt länge sen var au-pair i USA blev jag galen i Mrs Fields Cookies. Före jag åkte hem hittade jag en receptbok som fick följa med mig.

Igår hade jag lovat barnen att vi skulle baka och då plockade jag fram den här boken. Halvmeckigt med amerikanska mått men jag lyckades hitta mitt set med skopor från USA vilket underlättade. Barnen deltog på lite olika nivåer och det är minsann inte det lättaste att baka med två barn – men ganska kul ändå!

Kakorna är vansinnigt goda och det är farligt att jobba hemifrån…En kommentar to “Goda kakor”

  1. […] goda chokladkakorna jag bakar. Jag hoppas ju verkligen att så inte är fallet. Det man kan undra är ju i såna fall […]

Kommentera