Slumpad post: Lussekatter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ljus i mörkret

| 2011-09-29, 15:06

Såg fram emot att få testa lite ny teknik på mässan, men blev riktigt besviken för det var knappt vi hittade något mer än böcker och tidsskrifter (iofs inte helt fel såklart).

På eftermiddagen lyste det upp lite dock då vi först hittade till Dito (såg samsung Galaxy 10.2 och var tvungen att testa). Verkar vara en bra tjänst som är på g. Dock mer sugen på Samsungs 7-tummare eller kanske Sony som de rekommenderade (mest för att den var så snygg iofs…).

Sen hittade vi av en slump Emviem som hade en riktig läsplatta tillverkad av iRiver. Oj vad liten och smidig. Batteritid på 6 veckor tydligen. Det gick inte att köpa någon än men i november skulle de komma. Råkade nämna att jag bloggade om böcker och killen jag pratade med blev mer och mer intresserad. Det slutade med att jag inte bara fick det vanliga kortet med hemsideadress utan även hans eget där han sa att jag skulle mejla så skulle jag få bra erbjudande.

Så nu ska jag göra det. Mejla honom alltså.Kommentera