English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det kliar!!

| 2011-11-10, 8:25

Nässlorna är definitivt tillbaka. Fram tills i helgen så kände jag mest den där känslan i kroppen och hade inte så mycket klåda. I måndags kliade det definitivt mycket mer och idag helt klart. Blä!

Eftersom det är på skuldrorna det sitter mest blir det lite armgymnastik.

Nu blir det striktare kost tror jag för att se om jag kan få bort det snabbt. Jag vet ju inte hur länge det finns kvar i kroppen heller så otroligt svårt att dra några slutsatser. Senaste veckan har jag nämligen inte ätit någon glassbåt, inte ätit misosoppa, inte ätit någon clementin, inte varit förkyld utan tränat bra, inte ätit några goda chokladkakor.

Kom förresten på några saker till som jag misstänkt. Tex lakrits men det har jag inte ätit, choklad – och det har jag ätit några bitar av men samtidigt brukar jag göra det även när jag inte har nässlor.En kommentar to “Det kliar!!”

  1. […] så var det dax för en ny vända med nässelfeber. Något tidigare än förra året men ändå på höstkanten. Har känt det i kroppen en vecka eller så. Som en flyktig oroskänsla. […]

Kommentera