English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bok om familjens dag

| 2011-11-12, 23:52

Någon gång i våras påbörjade jag fotobok med fokus på familjens dag. Förr älskade jag att skrappa fotoalbum men sen jag blev sambo har det legat på is. Gjorde en fotobok till mamma i födelsedagspresent när Joel var bebis.

Nu har jag tagit mig i kragen och gjort färdigt den där boken. Ska låta den vila en dag eller två och sen beställa två ex. Joel var nämligen väldigt bestämd på den punkten när jag frågade om han ville ha en sån bok. Han vill ha en egen, som bara är hans och ingen annans.

Alla bilder, utom framsidan, är från familjens dag.

Har redan börjat spåna på fler såna här temaböcker man kan göra. Vi har tänkt i år tidigare, alltså en bok för 2009, en för 2010 osv men det blir lixom aldrig av eftersom det blir för stort. Nu ska boken beställas och utvärderas för att se vad man kan åstadkomma i framtiden.



10 kommentarer to “Bok om familjens dag”

 1. Syster Yster says:

  Oh, vad roligt! Jag har säkert tre eller fyra ‘böcker’ som jag skulle vilja göra, men jag kommer aldrig till skott… Lite en finansieringsfråga förstås… har de bra deals på ifolor? :mrgreen:

 2. sandra says:

  Vilken bra ide jag har oxå påböjrat en årsbok en gång men fick lägga ner för det blev för svårt att välja ut kort…ville ju ha med så många…temabok var smart 😛

 3. Sue says:

  Man får ofta mejl från ifolor om att man får rabatt på olika produkter. Just nu 15% på fotoböcker. Fast jag har slutat stressa för det kommer ny någon månad senare. Har varit nöjd hittills men skulle kunna testa annat oxå…
  Temobok is da shit :mrgreen:

 4. Niklas says:

  Designer 2.5….var hittar du det? Är det bra förstås…?

 5. Sue says:

  Ifolors eget så man är låst till dem, men det är nog så det funkar hos alla…

 6. Niklas says:

  hitta o laddat hem, ska kollas. Är inte helt nöjd med Apples egna

 7. Sue says:

  Ah kanon! Laddar just upp vår beställning.

 8. Hampus says:

  Najs.. jag använder http://www.solentro.se, gör en “Min först bok” till min dotter Bonnie, hur kul som heslt med en egen fotobok!

  ha de/h

 9. […] tar ju mycket bilder och det är roligt att använda dem till lite olika saker. Nyss var det två fotoböcker vi beställde och nu var det lite andra saker som skulle iväg. Dock en produkt som inte ifolor har […]

 10. […] i repris. När Joel fick sin Familjens-dag-bok så pekade han på bilderna från Kaatach tidigare i år så vi slog till med ett nytt besök där. […]

Kommentera