Slumpad post: Rida ponny
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Böcker att recensera

| 2012-01-04, 15:14

Jag går in i 2012 med en backlogg av böcker som jag vill läsa och sen ska recensera. Följande står på listan (utan inbördes ordning):

 1. Känn igen 25 fiskar. Barnbok. Vet inte varför jag inte bloggat om den. Trodde jag gjort det faktiskt. Vi har ju läst i den en hel del…
 2. Råsmart familj av Ulrika Hoffer. Har jag påbörjat och bläddrat ganska mycket i. Den hamnade nog bara i fel bokhylla och glömdes bort.
 3. Badskumt av Katarina Johansson. Har jag nästan läst klart. Tagit tid eftersom det är mycket fakta i den. Har tagit till mig en hel del från den redan dock och rekommenderar den.
 4. Var är du? av Katarina Bjärvall. Åh, den här tror jag är riktigt intressant. Får ta över efter Badskumt.
 5. Döden i grytan av Mats-Eric Nilsson. Har inte orkat för jag vet att såna här böcker sätter griller i huvudet på mig. Men viljan finns.
 6. En ung naken kvinna – mötet med Mikis av Arja. Tog mig lite vatten över huvudet här för jag hade redan läst några biografer under året, men nu lockar den igen.
 7. Barn, barndom och föräldraskap. Ganska tung bok och inte en man läser från pärm till pärm, men intressant det lilla jag hunnit bläddra i.
 8. Lilla gummans gör-det-själv-guide. Här är det ren glömska som gjort att jag inte bloggat. Den har legat på datorbordet över en månad för den är läst och jag gillar!
 9. Fröken Duktig av Annica Sjö. Vill läsa och tror den är lättläst och intressant.
 10. En dag av David Nicholls. Här har jag börjat läsa för längesen och tyvärr har formatet gjort att jag har haft den som bok att ha med då jag inte har så mycket packning. Det har inte varit så många såna tillfällen. Vill verkligen läsa den. Blir nog nästa åka-till-jobbet-bok.
 11. Kung Jack och draken. Barnbok. Tidsbrist/glömska är anledningen till att jag inte bloggat om den. Den är rolig att läsa.
 12. Skamfläck av Caroline Engvall. Huga. Har börjat läsa och vill knappt läsa vidare. Undrar ibland varför jag ville läsa, men vet ju varför. Inse att det faktiskt pågår rätt mycket skit.
 13. Extremt kul av Hillevi Wahl. Självklart vill jag läsa denna eftersom 1. Jag älskar det som Hillevi skrivit hittills (inkl blogg) 2. Det påminner om den resa jag själv gjort med crossfiten och jag har sneglat på NMT en del.

När jag ser listan här så inser jag ju att jag inte borde önska fler böcker, men det är flera “måsten” i vår. Skrivarmammans bok såklart! Ninni Schulman kommer med en uppföljare till sin etta, Åsa Larsson kommer med en ny.7 kommentarer to “Böcker att recensera”

 1. Kjellisen says:

  Vad du läser!!

 2. Sue says:

  Tänker läsa… 😳

 3. […] fortfarande har rejält många böcker i min att-läsa-lista och även böcker jag ska, och vill, recensera så kan jag ju inte undvika att snegla på vilka böcker som kommer 2012 som jag bara måste läsa. […]

 4. […] – Har läst två böcker och betat av en till från recensionslistan, alltså åtta kvar. Att jag sen råkat beställa lite fler böcker det pratar vi inte om (oavsett […]

Kommentera