Slumpad post: Raffe på insta #59
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fokus 2012

| 2012-01-09, 8:48

Har funderat en hel del kring detta. Har bytt ut ordet mål till fokus, gillar det bättre. För att göra det lite enklare (eller?) så har jag även delat upp det i några områden: träning & hälsa, läsning, pyssel, jobb, familj.

Familj
Jag vill vara ute i skogen mer, jag vill att våra barn ska känna sig hemma i skogen. Det gör man genom att gå ut i skogen. Hålla det enkelt genom att inte göra så stor grej av det. Helt klart något som rimmar med mina motton.

 • Fortsätta med familjens dag (12 under året, alltså inte färre än 2011).
 • Fortsätta ha fokus här och nu.
 • På något sätt ha mer tålamod.

Läsning
Läsningen vill jag ska vara luststyrd så det blir inte så många konkreta eller specifika mål, såsom många andra bokbloggare har.

Pyssel
Just do it, ta tag i sånt som legat länge. Rensa och dona.  I övrigt vill jag såklart utvecklas och våga sy nya plagg. Samma gäller för sömnaden som för läsandet, det får inte bli några måsten utan jag ska komma ihåg att jag gör det för min skull.

 • En gång i månaden vill jag blogga om någon slags rensning jag gjort – och se det som pyssel att göra det. Kan vara fotoalbum tex.
 • Våga sy fickor, dragkedjor, overall (op), träningskläder och ytterplagg.

Träning & hälsa
Här blir det intressant, för här är det lättare att sätta mål. Dock finns det vissa grundläggande saker såsom att jag vill träna 2-4 gånger per vecka, sova 7 timmar per natt, gå ner några kilo etc men här vill jag ha specifika mål med utmaningar för mig som får mig att utvecklas.

 • Klara minst en pull-up
 • Ha testat NMT
 • Klara tre enkla benböj i rad på varje ben
 • Klara tjugofem armhävningar i rad på tå


16 kommentarer to “Fokus 2012”

 1. […] har jag bestämt mig för att testa en gång under 2012, för jag vill veta! Innerst inne tror jag att jag skulle älska det. Kanske är det […]

 2. […] detta vara månadens röjning. Har ju som mål att röja eller rensa något varje månad under 2012. Vardagen | jul, julpynt, rensa 2012, städa | Trackback | […]

 3. […] ju lovat att rensa lite under året.  UFO:n – UnFinished Objects, är något som alla som syr samlar på sig […]

 4. […] Ja lika bra att se hur jag ligger till med mina fokus under 2012. […]

 5. […] måste träna vanliga pull-ups. Klarar jag en sån, kommer jag klara 3-4 såna här. Alltså är mitt mål 2012 rätt […]

 6. […] Ja då har vi det där med mitt fokus under 2012. […]

 7. […] Tänk vad fort en månad går och tänk att snart är det halvtid… […]

 8. […] Tänk vad fort en månad går för att inte tala om ett halvår… Nu är det redan halvtid… […]

 9. […] Fokus 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni. Vardagen | fokus 2012 | Trackback | RSS […]

 10. […] pullups De två senare står båda med som mål för 2012. Jag behöver väl knappast säga att jag skalade på alla. Hann 6 hela varv. Vi avslutade sen med […]

 11. […] Fokus 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 by Sue. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

 12. […] Ja hur gick det med fokus 2012? […]

 13. […] 2013: januari Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

 14. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

 15. […] januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

 16. […] Tidigare år: 2014, 2013, 2012 […]

Kommentera