Slumpad post: Sommarträning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En del ufon borta

| 2012-01-19, 13:57

Har ju lovat att rensa lite under året.  UFO:n – UnFinished Objects, är något som alla som syr samlar på sig verkar det som. Jag har sen årskiftet (okej, med lite tjuvstart redan 1011) sytt klart en del av de saker jag påbörjade förra året men aldrig slutförde. Varsin pyjamas till grabbarna och ooga booga tröjorna. Var nära att slarva och skippa storlekslappar men skärpte mig till slut.

Känns mycket bra.

Jag ska dock villigt erkänna att det finns fler äldre ufon kvar i hemmet. Tex så vävde jag stor linneduk med typ 6 servetter till 1994 när jag gick på Värnamo folkhögskola. Av någon anledning valde jag att köra hålsöm till fållen. Tror ni jag är klar med dem? Nä.

När planerar jag att bli klar då? Ingen aning faktiskt. Vissa saker ska nog ligga till sig ordentligt!3 kommentarer to “En del ufon borta”

 1. […] – har sytt fickor och jag har rensat – både julsaker och gjort klart ufon, sju plagg har jag sytt varav tre är pyjamasar och jag har några till på […]

 2. Karin says:

  Jag har dragit fram mina UFO:n så det ser minst sagt rörigt ut. Och att dra ut gamla spöken gör lite ont 🙂 En bra sak jag gjort den senaste veckan är att indexera mitt tyglager. Med hjälp av http://www.sewweekly.com/2011/11/fabric-swatch-notebook-printable/ som jag printade på hårt papper. Sen klippa, tejpa, mäta och fylla i och det blev kanonbra! Jag ville bara tipsa!

  Ha det fint!

  • Sue says:

   Åh, det borde man ju absolut göra!! Kanske ett bra kvällspysserl om nu vintern är kvar.
   Det är konstigt att det hela tiden blir nya UFOn trots att jag tycker att jag inte har tid att sy – någonsin…

Kommentera