Slumpad post: Det där med räntor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nichols, David: En dag

| 2012-02-04, 23:01

Den här har jag haft på läslistan länge. Började lite i september men det har inte rullat på. Bestämde mig till slut för att läsa den även hemma trots att formatet passar på resande fot och då kom jag snabbt in i den.

Vet inte riktigt vad jag tycker. Det är definitivt ett annorlunda upplägg att få vara med samma datum varje år. Måste ha varit en utmaning att skriva så att alla ändå hänger med på något sätt.

Lite väl mycket alkohol och festande ett tag. Sen slutet, detta slut. Det bet sig fast måste jag säga. Kanske är det själva grejen. Lite fånga dagen tänk på något sätt. Svårt att göra rätt. Leva här och nu, våga!

Så över till formatet, Excess. Först var jag tveksam, men så här efteråt gillar jag det. Lite väl tunna sidor kanske vilket gjorde att det kunde vara svårt att bläddra och vinden störde ibland. Hade älskat formatet för 10 år sen då jag var på resande fot mycket mer. Helt suveränt att stoppa i fickan! Blir nog fler, både i detta formatet och av författaren för han är skicklig, det ska erkännas.Kommentera