Slumpad post: Det där med planer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Isbjörnsrea

| 2012-02-17, 21:13

I förrgår fick jag mejl om att det idag var rea på Isbjörn of Sweden. Har varit på en sån tidigare men köpte då inte så mycket då jag tyckte det var dyrt – även på rean. Nu har vi testat lite såna kläder och inser hur otroligt bra de är så jag satt mig i bilen strax före halv sju och begav mig till lokalen.

Idag kändes priserna lägre och några var rejäla fynd – fleecejackor och västar för 50 kr styck! När jag nu hemma kollar på vad jag betalade förra gången så ser jag att känslan var rätt.

Barnen blev mycket nöjda när jag kom hem. Joel älskade direkt sina rosa “arbetsbyxor” och Simon gick i sina fleecebyxor hela dagen. Sin balaclava älskade han och satt i soffan en lång stund med den på.

På eftermiddagen tog vi en sväng till dagis för att skriva upp tiderna nästa vecka och samtidigt få lite frisk luft. Då passade vi på att prova de nya overallerna.

Eftersom de är tänkta för nästa vinter så är åtminstone Simons rätt så stor. Svårt med storlekar men jag tror att alla plaggen blev hyfsade i storlek.2 kommentarer to “Isbjörnsrea”

  1. […] I söndags kände vi oss redo för lite skottning. Det var vår i luften och alldeles underbart att vara ute. Barnen ville dessutom testa lite nya kläder, tex arbetsbyxorna, från Isbjörnsrean. […]

  2. […] lyckades ta oss igenom middagen och sen gick vi ut för lite fredagsgrus. Barnen i overall på sina springcyklar med pannlampor. Det cyklas, springs, sopas och skottas. […]

Kommentera