Slumpad post: Kroppsstatus januari 2023
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sarenbrant, Sofie: Vila i frid

| 2012-03-13, 22:11

Ännu en bok av Sofie, den tredje i ordningen och helt fristående. Jag hoppas dock att den inte fortsätter vara fristående för jag vill verkligen träffa på vissa av personerna i boken igen. Sen slutade den på ett sätt som gör att jag vill veta hur det gick sen.

Boken som tog mig ur min lässvacka kan man nog kalla den. Lättläst och spännande. Det bara flyter på och när man når en viss bit i boken så blir det svårt att lämna den för att sova eller jobba. Gillar!

Fick den i fredags tror jag och började läsa i helgen. Så, ja den är lättläst 🙂

Nu längtar jag till nästa bok, fast jag måste nästan ta reda på om det blir en fortsättning eller inte… Får fråga på fejan!En kommentar to “Sarenbrant, Sofie: Vila i frid”

  1. Sandra says:

    Tack tack 🙂

Kommentera