Slumpad post: Att komma nära
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på mars

| 2012-04-01, 15:58

Nu börjar det bli en trevlig vana att summera varje månad med tanke på mitt fokus för 2012. Känns som att mars har varit en bra månad.

Familj – Ja vi har fortsatt trenden med en hel del vab och en Familjens dag. Så en del familjefokus har det blivit. Vi introducerade även tåg och flyg i barnens liv med ett besök i Halmstad.
Blir ofta galet arg på barnen men har lärt mig att snabbt vända och istället hitta på någon kreativ lösning.

Läsning – Har återigen läst två böcker. Läslusten vill inte riktigt infinna sig, men jag fortsätter hitta böcker jag vill läsa… Antalet böcker att recensera är nog högre för jag har ju inte läst någon från befintlig lista utan snarare fått fler. Jag har dock påbörjat flera nya böcker… Borde verkligen avsluta en hel hög påbörjade först.

Pyssel – På bloggen kan det verkar som att jag inte sytt alls i mars, men det har jag. Jag har bara inte hunnit blogga om det. Det jag kommer på på rak arm, fintröjor till barnen, tröja till farmor, sovbyxor till Joel, pannband tilll mig.  Någon rensning vet jag inte om jag gjort tyvärr utan har köpt lite mer tyg istället 🙂

Träning & hälsa – Här jobbar jag vidare med min bröstrygg, besök hos Leif, Cia och Carin under mars. Har lyckats få ihop elva crosspass, en promenad och två simtillfällen. Känns som en bra månad då jag utöver arm/bröstrygg varit frisk.

Tidigare månader: januari, februari.3 kommentarer to “Koll på mars”

  1. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli. Vardagen | fokus 2012 | Trackback | […]

  2. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  3. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera