Slumpad post: Sjunga till sömns
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Draw something

| 2012-04-20, 10:03

Efter att ha dragits in i spelträsket så var det inte så stort steg att testa en ny variant. Hörde någon som pratade om något som liknade pictionary och vips så hade jag laddat ner ett sånt spel under påsken.

Draw Something där man ska rita en bild som medspelaren sen ska gissa vad den föreställer. Den som ska rita får tre ord att välja mellan med olika svårighetsgrad. Det roliga är att man får se hur bilden växer fram, hur den andre suddar och så. Ibland är det busenkelt, ibland helt omöjligt. Lite synd att den inte finns på svenska för ibland finns det ord som man inte har en aning om vad de betyder.

Det är verkligen inte skickligheten i att rita perfekt som spelar roll utan fantasin som behövs för att den andre ska förstå vad man menar.2 kommentarer to “Draw something”

  1. […] jag har alltid haft tillräckligt med “kända” personer att spela med. Inte heller på draw something har jag okända medspelare, där är det bara jag och John som skickar lite teckningar till […]

  2. […] semestern la jag ner alla spel (Draw something, Songpop och Wordfeud). Saknade dem inte direkt så när jag kom hem beslutade jag mig för att […]

Kommentera