Slumpad post: Det var garven
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simons 3-årskalas

| 2012-04-30, 18:38

Simon fyllde år förra veckan men kalaset blev inte förrän i lördags. I torsdags kom vi fram till att 12 barn tackat ja, vilket kändes alldeles lagom. Vädret blev strålande solsken om än lite kallt. Vi hade inte planerat jättemycket aktiviteter, egentligen bara äta tårta och fiskdamm och med 12 barn var det inget problem att aktivera sig.

Tårtan bestod av två paket glass, maräng, banan, grädde och chokladsås. Simon fick massor med presenter, bl a vattenpistoler som genast packades upp och lektes med (utomhus dock).5 kommentarer to “Simons 3-årskalas”

  1. Lotta says:

    Barnen är ju proffskalasare numera! Det var som vanlig väldigt trevligt, tack för att vi fick komma 🙂

  2. Sue says:

    Ja de kan det där. Roligt att ni kom! Hoppas vi kan ses snart igen 🙂

  3. […] Simons kalas för någon helg sedan så var vädret fortfarande så härligt att vi inte ville gå in så vi […]

  4. […] dagiskompis som fyllde fyra så hela familjen gick. Helgen efter var det vi själva som stod för kalaset då Simon hade fyllt tre år. Sen var det Simons tur att gå på kalas med mig, ytterligare en […]

  5. […] var det så äntligen dags för kalaset som Joel pratat om sen Simons kalas i april. Igår förberedde vi så morgonen blev inte alls stressig. Vi kokade kaffe, blåste […]

Kommentera