Slumpad post: Det närmar sig
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på april

| 2012-05-01, 22:32

Ja då har vi det där med mitt fokus under 2012.

Familj. Vi har haft en familjens dag och sen umgåtts massor. Kanske inte varit ute i skogen direkt men ändå varit ute. Cyklat massor – barnen har cyklat och vi åkt sparkcykel. Härligt! Tålamodet har hittat till mig igen tror jag. Kanske kom det med solen?

Läsning. Ingen bra läsmånad ska jag säga, iaf vad gäller vuxenböcker. Barnböcker har vi läst massor och jag har en hel hög som jag tänker blogga om. Ska bara prioritera det någon afton. Måste få ändan ur och läsa lite. Har inte bloggat ikapp mina orecenserade böcker heller och har många som ligger påbörjade och vissa nästan klara.

Pyssel. Har varit på sylan och köpt en ny symaskin. Några plagg har dessutom sytts, men några inte bloggats om och vissa är bara påbörjade. Det händer iaf saker på den här fronten. En BH har jag tänkt sy dessutom. Rensning har vi gjort på utsidan där vi röjt bort vintern, men någon riktig röjning har jag inte gjort. Laddar dock inför flera.

Träning & hälsa. Känns som att det är den här kategorin som har fått mest tid denna månad. Simmat fem gånger, tre promenader med Jennie plus en gång på gymet och nio crossfitpass. Känns som en mycket bra månad. I antal träningsminuter så blidde det 1025 i april, mot 677 i mars. Har varit många gånger hos Carin och en gång hos Cia. Det blir sakta men säkert bättre i bröstrygg/arm/nacke men framför allt så förändras det och jag kan se tillbaka i tiden när det dök upp och så. Intressant!
Återigen har vi börjat med Linas matkasse – och det kan väl ses som ett steg i hälsans riktning.

Tidigare månader: januarifebruari, mars.6 kommentarer to “Koll på april”

  1. Camilla says:

    Men hjälp, tyckte att jag nyss läste din Koll på mars, vad fort tiden går!

  2. Sue says:

    Ja eller hur! Fattar inte var april tog vägen faktiskt.

  3. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 by […]

  4. […] 2013 Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december. This entry was posted in […]

  5. […] 2013: januari Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  6. […] januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera