Slumpad post: Linas supersnabba kasse
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kalashelger

| 2012-05-17, 22:52

Underbart med fyra lediga dagar, inte något inplanerat så långt ögat kan nå. De fyra helgerna före nu har det varit ett kalas per helg. Kalastiden har inträtt har vi märkt.

Första helgen var det kalas för en gemensam dagiskompis som fyllde fyra så hela familjen gick. Helgen efter var det vi själva som stod för kalaset då Simon hade fyllt tre år. Sen var det Simons tur att gå på kalas med mig, ytterligare en treåring. Joel och John cyklade till Flaten istället.

Så till sist förra helgen var det Joels tur att gå på kalas till dagiskompis som fyllt fem år. Då var det istället Simons tur att åka till Flaten med John.

I helgen kanske vi alla åker till Flaten – om vi känner för det. Eller så hänger vi här hemma.2 kommentarer to “Kalashelger”

  1. […] alla dessa kalashelger och även Simons födelsedag så funderar Joel massor på sin födelse dag (om drygt tre månader). […]

  2. […] roliga böcker och de flesta var nya för oss så vi passade på att läsa dem under våra kalasveckor. Dessa tillsammans med kalasen har gjort att Joel är helt fixerad vid att prata om sin födelsedag […]

Kommentera