Slumpad post: Lek med böcker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på maj

| 2012-06-01, 8:05

Tänk vad fort en månad går och tänk att snart är det halvtid

Familj. Vi har fått in två familjens dag i maj, båda tillbringades på Kaatach. Vi har dessutom tagit lite utflykter här i närheten men tror inte vi orkat blogga om dem tyvärr. Ju ondare jag har haft i nacke/axel desto sämre tålamod har jag fått så jag ser fram emot att argmamman försvinner faktiskt. Men skogen har vi varit i 🙂

Läsning. Här har det varit svårt att få det att lossna. Tidigt i maj fick Alltid du av Pernilla Alm och slukade den och härom dagen lossnade det igen för då fick jag Gerhardsens nya. Svår att släppa och in helgen är den nog utläst.   En hel del barnböcker och faktaböcker har det blivit. Roligt!

9 böcker lästa och målet är 30 och ska det funka får jag nog lägga i en annan växel känns det som. Målet att ha max fem böcker att recensera går oxå sådär. 9 kvar från förra året (så bättre än 13) men även 9 från i år, och det är MÅNGA böcker som kommer ut snart som jag vill läsa (Janouch, Simona m fl).

Pyssel. Har hunnit med en del sömnad och vågat prova nya maskinen. Otroligt roligt! Känns proffsigt som tusan. Tyger har jag köpt så det står härliga till. Till och med så mycket att vi var några som slog oss ihop om en tygutmaning! Någon rensning har det inte blivit men tygutmaningen får väl ses som en sån kanske?

Har försökt pyssla med barnen men deras fokus hålls i ett par minuter så det får skjutas på framtiden.

Hälsa & träning. Den här delen har fått störst fokus tror jag. Nacken/axeln vill bara inte ge sig och till slut så sökte jag mig vidare från sjukgymnasten till en kines. Nu hoppas jag att det blir bra. Jag har dock hunnit med fyra crosspass, två simträningar och fem promenader (varav två varvades med löpning).

Tre massage, tre kinesbesök och fyra sjukgymnastbesök. Inte undra på att jag tycker det är ont om tid. Om man räknar 1 timme per sån där grej så är det total (både behandling och träning) 21 timmar och med ombyte, restider och sånt så blir det typ en timme om dagen. Galet!

Målen här pratar jag om först när jag är av med mina problem.

Tidigare månader: januarifebruarimars, april.4 kommentarer to “Koll på maj”

  1. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 […]

  2. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november. This entry was posted in Vardagen and tagged […]

  3. […] 2013 Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  4. […] april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera