Slumpad post: Lars Ohly
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pixibox: Semester

| 2012-06-15, 7:00

Barnen blev helt till sig när de hittade denna i lådan. Hade egentligen tänkt spara den till sommarens bilresa men det var roligare att läsa dem nu.

Böcker som ingår: Åka hit och åka dit, Folke på semester, Prick och Fläck på pricknick, Morris på landet, Prickens resa, En dag på stranden, Igelkottens flygtur, Knisen & Knåkan går och badar, Snurran åker till mormor på landet, Bo åker på semester.

Vi läste alla på en kväll. Jättekul för då ser man (iaf som vuxen) likheter och skillnader i böckerna. Imponerande olika sätt att visa lite samma saker.

När vi läser Åka hit och åka dit så skrattar barnen högt åt bilderna och rimmen. Extra bonus för en lista med rim som man själv kan rita. Knisen & Kråkan är en nyfunnen favorit för oss. Vill läsa mer. Snurran visar på ett fantastiskt sätt hur det kan vara (är?) att åka bil med barn.

Efter att några kvällar i rad ha bett barnen välja två böcker var av alla tio så är det några klara favoriter: Åka hit och åka dit, Knisen & Knåkan går och badar, Igelkottens flygtur och Bo åker på semester. 

Gillar verkligen bredden på det här paketet. Kanske är det bäst hittills?Kommentera