Slumpad post: Ännu ett avsked
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läser just nu

| 2012-06-22, 22:53

Det är alldeles för många påbörjade böcker just nu. Tror att sommaren får användas för att läsa ut dem för jag har spanat in många i höst.

  • Badskumt av Katarina Johansson har jag hållit på med länge och det är ju en bok som gör nytta från första raden så jag känner mig inte så stressad över att läsa klart den.
  • Vem är Svensson av Colette van Luik påbörjade jag vid något tillfälle och gillar.
  • Poletten som trillade ner av Lars Melin har jag läst under svackan för den är intressant att läsa och jag lär mig en hel del intressanta saker. Den har dock fått vila när mer intressanta romaner dykt upp.
  • Tillbaka till henne av Sara Lövestam har jag läst några sidor i men fastnade inte direkt och boken är tjock så i min lässvacka har inte orken funnits. Den som spar han har tänker jag, för jag är övertygad om att den är bra.
  • Två soldater av Roslund & Hellström har varit väldigt svår att komma in i. Har läst mer än 100 sidor och inte hittat drivet, tyvärr. Men misstänker att den är bra så jag kommer fortsätta när jag inte har mer lockande böcker.
  • Modershjärtat av Katerina Janouch damp ner häromdagen så den har högst prio.
  • Skamfläck av Caroline Engvall, å vad jag vill ha läst den men inte vill läsa den. Huga.
  • Ta hand om min mor av Kyung-sook Shin har jag börjat på men lite glömt bort för det kom någon annan emellan. Gillade dock början så den ska läsas.
  • Uppdaterad: Kriget är över  av  Morgan Alling som jag verkligen gillar, men får ont i magen av. Barn ska inte få ha det så!

 

Kanske har jag fler påbörjade som jag glömt bort.Kommentera