Slumpad post: Våren är här
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juni

| 2012-07-01, 10:10

Tänk vad fort en månad går för att inte tala om ett halvår… Nu är det redan halvtid

Familj. Sommarlovet har börjat och en familjens dag har vi haft. En del annat mysigt har vi oxå gjort.

Läsning. Har ju som mål att läsa 30 böcker och borde således ha kommit upp i 15 nu, men enligt listan så är det endast 12. Dock är det en hel del som snart kommer upp på listan om allt går enligt plan.

Det där med att komma ikapp med böcker att recensera och att bara ha fem igång, ja det har gått sådär. Det finns så ofantligt många bra böcker som kommer… Får se hur jag ska ställa mig till detta egentligen.

Pyssel. Haft sylan här i vår lokal! Faktiskt har jag även lyckats sy en hel del och framför allt har jag färdigställt en hel del påbörjade saker (ufon). Näsduksfodral, tröjor, plånbok (min första färdigställda sew-along!), kusintröjor med mera.

Tygutmaningen är pågående och jag har endast beställt en gång, Strömming som kom med sitt randiga och det hade jag sytt upp tillräckligt för att få köpa. Det som redan var beställt var ju beställt, så utan tyg är jag verkligen inte. En tygrensning vore på sin plats och jag tror det ska bli en sån efter sommarbesöken.

Hälsa & träning. Plötsligt kläcktes idén om en Train Along och vips så hade jag lanserat en sån. Den pågår just nu och tar en hel del tid. Ganska lämpligt att de föll samman med behandlingar för nacken som tyvärr ofta sammanföll med crossfit-dagar, och en förkylning som gjorde att jag inte kunde träna så hårt. Har äntligen kommit igång med löpträning och det känns underbart. Har varit ute några gånger och känner inte av varken bäcken eller benhinnor.

Nacken har blivit mycket mycket bättre men är inte helt bra så nu i juli blir det stabiliseringsfas utan behandlingar för att se vad som händer i kroppen. De konkreta mål jag har här får faktiskt vila tills jag är helt bra i nacken.

Fokus 2012. Tidigare månader: januarifebruarimars, april, maj.4 kommentarer to “Koll på juni”

  1. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni. Vardagen | fokus 2012 | Trackback | […]

  2. […] 2013: januari, februari, mars, april Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  3. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  4. […] augusti, september, oktober, november, december Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera