Slumpad post: Vad klockan är
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mulet och kallt

| 2012-07-11, 22:30

Ja, inte var det något skojigt väder idag när vi vaknade. Mulet och kallt. Så efter frukost myste vi inne. Vi ritade, lyssnade på Doktor Snuggles och spelade paddor.

Sen tvättade vi och ritade med asfaltskritor. När vi ätit lunch och tvättat klart åkte vi ut till Jenny m familj. Oj vad det lektes. Först när klockan var nästan 9 tog vi oss hemåt och då hade vi ätit pizza och fikat på kaffe och glass. Men allra mest hade barnen lekt.

Simon slocknade nästan i bilen men ville ha en macka sa han. Väl hemma så parkerade han dock i sängen och var okontaktbar för att sekunder senare somna. Joel åt kvällsfika med oss och sen myste han och jag lite och det tog inte många minuter förrän han oxå sov.En kommentar to “Mulet och kallt”

  1. […] och lek vid Snörrum. Måndag: Sommarstugebesök i repris. Tisdag: Besökte commersehuset. Onsdag: Innemys och lek hos Rasmus och Pontus. Torsdag: Baldersnäs i regn. Fredag: Vi fikade hos Kerstin och Rolf och beskådade vindkraftverk, […]

Kommentera