Slumpad post: Letat svamp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vindkraftverk

| 2012-07-13, 23:05

Idag stod det fika på schemat. Hos Kerstin och Rolf strax utanför Ed. Goda våfflor med hemmagjord jordgubbssylt och grädde – vill lova att det slank ner en och annan våffla.

Barnen fastnade med Briotåg som hade letats fram och hade knappt tid att fika med oss. De numera vuxna sönerna var båda ute på jobb oturligt nog eftersom de har maskiner och sånt skoj som både Joel och Simon skulle älska. Får bli en annan gång.

Vi avslutade med att åka ut i skogen på nylagd grusväg och spana in ett av de 22 vindkraftverken på närmre håll. Galet vad stora de är!

Rolf hade örnkoll på allt som hade med dem att göra och vi fick ta del av massa spännande fakta. En vinge är 50 meter, och är i en del – så bara att frakta ut dem måste vara ett intressant jobb.Kommentera