Slumpad post: Piggare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juli

| 2012-08-01, 12:59

En sommarmånad som känns ganska så lång ändå och bloggat har vi (mest jag) gjort så det sjunger om det (151 poster i juli) och jag älskar att titta tillbaka på det som har hänt under månaden.

Familj. Sommarlov har varit alldeles underbart att ha. Vi har gjort massor med saker, stort som smått. Svergieturnén var ju halva månaden tex och då umgicks vi massor. Kände att jag hade mer tålamod än vanligt och då blir ju allt mycket lättare. Barnen har varit helt fantastiska och vi har myst massor. Lekt och läst, cyklat, bakat och badad lite. Joel och Simon börjar bli stora killar nu, och de utvecklas otroligt mycket hela tiden. Vilken grej att få följa med!

Läsning. Ja, läst har jag inte gjort så mycket, inte vuxenböcker iaf och jag vet inte riktigt varför. Har läst OS-bilagor senaste tiden för att få upp kunskapen och intresset för OS. Har dock många lockande böcker och det kommer fler… Så jag funderar på hur jag ska kunna ta mig lite lästid. Kanske blir det jobbresorna för de renoverar vår linje och det kan bli mycket väntan.

Pyssel. Sydde som en tok i början av juli, inför semestern, sen var jag ju borta två veckor och efter att vi kom hem har jag inte riktigt hunnit komma igång, men ett par kalsonger till John är påbörjade och ett madrassöverdrag har jag sytt. Före vi stack var det färdigställande av presenter (Mamma, Ingela och Eric), tröja med sommarränder till mig, familjetröjor, tjuv- och poliströjor, verktygströjor och en kjol till Sandra.

Tygutmaningen är pågående och jag sköter mig exemplariskt. Får se hur det går i augusti. Jag har dessutom sorterat alla tyger och börjat fundera på vilka jag skulle kunna sälja – så en rensningar har jag gjort. Kanske kan kylskåpsrensningen räknas som rensning?

Hälsa & träning. Trainalongen rullade på, jag fattade beslut om att skippa triathlonen då nacke/axel inte är helt bra. Lanserade en OS-utmaning som är i full gång.  Endast två crossfitpass blev det dock. Tre längre promenader och två kortare löprundor. Nacke/axel känns otroligt mycket bättre nu under ledigheten. Särskilt sen vi kom hem efter semestern och jag har gjort en hel del funktionella övningar. Får se hur det utvecklar sig i augusti. Har fattat beslut om att dra ner på sötsaker.

Fokus 2012. Tidigare månader: januarifebruarimars, april, maj, juni.4 kommentarer to “Koll på juli”

  1. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti. Vardagen | fokus 2012 | Trackback | […]

  2. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 by Sue. […]

  3. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  4. […] september, oktober, november, december Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera