Slumpad post: Skolfoton
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på augusti

| 2012-09-01, 12:54

Familj. Känns lite vemodigt att sommarlovet är över och vi inte har så mycket tid ihop som familj längre och barnen ville inte alls börja dagis. En familjens dag har vi hunnit med som spenderades på Skansen och Gröna Lund. Vi har oxå vabbat. Har bestämt mig för att vara hårdare med jobbet när jag jobbar. Det blir så lätt man bara ska göra lite och så går det mycket tid. Ska se det som bonustid med barnen.

Läsning. Läsa? Inte har jag läst mycket tyvärr. Är alltid massa annat som ska göras före jag får ro att läsa och vips så är det dax att sova. Men så kom ju boken jag väntat på – Betvingade av Simona och den slukade jag så det handlar nog mycket om viljan att läsa.

Pyssel. Har inte sytt så mycket men planerna finns. Tygerna har organiserats så jag hittar bättre och tyvärr är det väldigt få som jag kan tänka mig att rensa bort. Så det får bli att sy massor istället! Vi har sorterat upp barnens leksaker, och jag lyckades röja “slask”-lådan i köket! Men jag pysslade iaf en del till Simonas present – roligt!  Tygutmaningen avslutades och vi var iväg på kärringarally.

Hälsa & träning. Trainalongen avslutades, precis som OS-utmaningen och det blev tomt. Så vi körde en trainalong som test på en sajt som John har kodat. Lunchträningen på jobbet har kommit igång. Har även hittat en sjukgymnast som jag hoppas kan hjälpa mig med nacken. Så sju crossfitpass har jag hunnit med, plus tre gånger träning hos sjukgymnast, ett antal promenader med Jennie och en test-trainalong.  Sötsaker har jag minimerat och det går helt utan problem.

Fokus 2012. Tidigare månader: januarifebruarimars, april, maj, juni, juli.2 kommentarer to “Koll på augusti”

  1. […] januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  2. […] mars, april, maj, juni, juli Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera