Slumpad post: Annan trimmare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

5-årskalas

| 2012-09-09, 15:31

Idag var det så äntligen dags för kalaset som Joel pratat om sen Simons kalas i april. Igår förberedde vi så morgonen blev inte alls stressig. Vi kokade kaffe, blåste ballonger och ställde i ordning lite saker. Joel var den som hade bestämt vad vi skulle leka och i vilken ordning. Han hade oxå önskat tårtor och några av kakorna.

Efter paketöppningen som spontant sker direkt paketen kommer så lekte vi sätta svans på musen. Sen sjöng vi för Joel som under sången gick runt och kramade alla (mer eller mindre alla) och så fikade vi på tårtor, ögon, glass, tänder och kakor. Givetvis saft och kaffe till.

Vädret var strålande så vi körde på fri lek i lekparken vilket var lyckat. Då hann jag städa undan efter fikat och förbereda för varm korv med bröd. När den intogs så förberedde John en liten skattjakt, som avslutades med fiskdamm. Blev oxå lyckat. Sen var det slut och Joel var mycket nöjd och vi kunde pusta ut och känns oss nöjda. Fem år, då börjar man minnas väldigt bra och det känns kul att kunna ge honom ett bra minne från sitt fem-årskalas.

Antal besökare: 11 vuxna, 19 barn.En kommentar to “5-årskalas”

  1. […] fikades och lektes med partyhattar. Sen stack Sue och förberedde en skattjakt (kopierade den vi hade på Joels kalas). De fick själva räkna till 30 innan en person fick titta på en bild och sen springa till […]

Kommentera