Slumpad post: Broccolipuré
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jag-dockor

| 2012-09-13, 21:33

Småbarnsavdelningen på förskolan har jag-dockor. Simon älskade sin lilla Simondocka när han var på småbarnsavdelningen. Nu under hösten har det haft det lite tufft på avdelningen då två av tre ordinarier inte är på plats (en ska ha barn i november och orkar inte med lyftandet av 7 stycken ett-åringar, och den andra har en sjuk make) så när Marie som är kvar frågade om jag som verkar sy en del hade en fungerande symaskin kanske kunde tänka mig att sy tre stycken dockor åt dem var det självklart att jag skulle hjälpa till.

I måndags tog jag tag i det, just do it är ju mitt motto så det fanns inga giltiga skäl till att inte göra det. Vips var det klart! Marie blev mycket glad när jag kom med dem. Nu hoppas jag att de nya små liven på avdelningen ska få lika mycket glädje av dem som Simon.2 kommentarer to “Jag-dockor”

  1. sandra says:

    de e sådana föräldrar man vill ha 😛

Kommentera