Slumpad post: Inte enligt plan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tom Tits igen

| 2012-09-13, 21:43

På familjens dag i onsdags styrde vi åter kosan mot Södertälje och Tom Tits experiment. Förra gången var det mitt i vintern och utedelen var stängd. Nu var den öppen och solen sken på oss så vi spenderade mer tid ute än inne. Fjärde våningen hann vi aldrig upp till, och vi hoppade även över kroppsutställningen. Vi orkade helt enkelt inte.

Som det lektes! Hade läst om Hillevis besök där så vi hade med ombyten men behövde dem faktiskt inte även om det var nära att bli mycket blött många gånger.

Det märks så väl att barnen börjar bli större nu för det funkar så bra. Resan dit är enkel med en ljudskiva (och nu slipper vi kräk när Simon sitter framåtvänd i framsätet – hurra!), lunchen funkar för de äter och är hyfsat lugna och sen leker de och upptäcker så mycket.

Det lär definitivt bli fler besök här och inte ens Simon kunde längre hävda att han hellre skulle vilja åka till Kaatach.En kommentar to “Tom Tits igen”

  1. […] En familjens dag, på Tom Tits Experiment har vi hunnit med. Annars har det varit fokus på Joels 5-årskalas och […]

Kommentera