Slumpad post: Monument Valley
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på september

| 2012-10-01, 7:50

Familj. En familjens dag, på Tom Tits Experiment har vi hunnit med. Annars har det varit fokus på Joels 5-årskalas och förskolan med gårdsfest, gårdsfixardag och en besöksdag för mig. Både jag och John har vabbat tre dagar var och farmor har varit på besök.

Läsning. Jag har läst massor med barnböcker! Två vuxenböcker, och sen har jag recenserat massor med böcker (12 publicerade poster!). Jag har förvisso fortfarande 12 böcker att blogga om men jag har dessutom fått 7 nya böcker att recensera i september. Känns som att det går åt rätt håll.

Pyssel. Jag har köpt tyger (igen), och vi har haft ett sylan där jag fick en del gjort, bla påbörjade jag biltröjorna och setet till en ettåring. Har sytt ett gäng mössor. Sydde jag-dockor till förskolan. Kommit vidare på Joels jacka och ska bara sy fast luvan.

Hälsa & träning. Det gick sådär med sötsaker. Joels kalas satte käpparna i hjulet kan man säga. Nässelfebern stör och oroar min kropp, här funderar jag på hur jag ska komma vidare. Nacke/axel mycket bättre, nu klar hos sjukgymnast (6 besök i september) så nu är det upp till mig. Har lyckats träna crossfit 7 gånger, sprungit 1 gång och gått 1 långpromenad . Har varit förkyld och ganska hängig/orkeslös ett par veckor men känner nu att det lossnar så jag hoppas på en mycket bra oktober! Här känner jag att de mätbara målen kan bli svåra att nå men än har jag inte gett upp.

Fokus 2012. Tidigare månader: januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti.4 kommentarer to “Koll på september”

  1. […] 2013: januari Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  2. […] februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  3. […] maj, juni, juli, augusti Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

  4. […] september, oktober Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera