Slumpad post: Årets regn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I min att-läsa-hylla

| 2012-10-14, 21:35

Veckans jerka rimmar väldigt bra med mitt inlägg om olästa recensionsexemplar.

Det har väl knappast gått någon förbi vem det var som vann Nobelpriset i litteratur, och en av veckans frågor är naturligtvis om det var rätt person som kammade hem priset?

I dag kom jag hem från biblioteket med hela famnen full av böcker, och det beror inte på att jag är utan läsning, utan det hänger helt enkelt ihop med att jag är beroende av böcker. Vilket leder oss till fråga nummer två: hur många böcker finns just nu i din att-läsa-hög?

På första frågan är mitt svar att jag inte har en aning. Har läst extremt få nobelpristagare och känner aldrig att jag behöver läsa dem heller.

Så till andra frågan som är mer intressant. Tretton recensionsexemplar har jag i detta nu och utöver dem så har jag många olästa böcker.

De jag är intresserad av att läsa (och kommer ihåg att jag inte läst) finns samlade i en hylla hemma (nästan alla iaf) och jag inser till min förvåning att det är 80 böcker i den där hyllan!! 80 böcker… Galet.2 kommentarer to “I min att-läsa-hylla”

  1. Monika says:

    Det måste vara ett beroende 🙂

Kommentera