Slumpad post: Städdag och blåbärsbuske
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på oktober

| 2012-11-01, 7:06

Så sprang även oktober iväg och det är dags att sammanfatta lite.

Familj. En familjens dag, på tekniska museet har vi hunnit med. Plus dinosaurier i Globen.

Läsning. En del kapitelböcker har det blivit. Superkul! Dock ej recenserade ännu. Tre vuxenböcker har det blivit,men jag får ligga i om jag ska få ihop 8 till och nå målet på 30 böcker. Vi får se för jag har en hel del påbörjade böcker som jag vill läsa ut.

Pyssel. Har kors i taket faktiskt hunnit sy en del. Varit på ett sylan och sen syfestival. Joels jacka blev klar till slut och han använder den så ofta den funkar vädermässigt. Några mössor och sen dräkter till Halloween. Sen finns det en hög påbörjade saker men de får snällt vänta på att jag har mer tid.

Hälsa & träning. Träningen har gått bra i oktober. Endast en promenad men 13 crossfitpass har det blivit varav två på Crossfit Södermalm. Nacke/axel känns av lite ibland men det blir inte värre. Inga behandlingar har det blivit. Mina mål med armhävningar etc får stå tillbaka pga axeln tyvärr. Men något ska jag väl göra 2013 🙂

Fokus 2012. Tidigare månader: januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september.4 kommentarer to “Koll på oktober”

  1. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 by Sue. Bookmark the permalink. […]

  2. […] 2012. Tidigare månader: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 by Sue. Bookmark the […]

  3. […] 2013 Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december. This entry was posted in Vardagen and tagged fokus 2012 by Sue. Bookmark the […]

  4. […] december Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, […]

Kommentera