Slumpad post: Ekologiska tyger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Specialtur med buss

| 2012-11-09, 22:06

Vi hade förbokat parkering och valt i ett garage. 50 kr dyrare än ute så vi slog till. Låg nära terminal 2 och vi skulle till terminal 5 men det går bussar stod det.

Vi kom iväg lite senare än vi tänkt och visste att incheckningen skulle stänga 05:50. Vi närmade oss Arlanda kvart över 5 och pga dålig skyltning tog vi ett extra varv runt innan vi hittade in i parkeringsgaraget.

Svinkallt och mörkt men vi lyckades ta oss till terminal 2 och ut för att ta buss. Frågade en ”guide” och han tittade fundersamt på oss och sa att bussen till terminal 5 började gå först klockan 6. Men snart skulle en annan buss komma, och om vi frågade snällt kanske den kunde köra oss.

Bussen kom och vi frågade. Han sa att det skulle ta en halvtimme innan han kom till terminal 5 och vi började snegla på en taxi som lämnade av några. Men så ångrade han sig och sa att vi skulle kliva på. Han tog en extrarunda förbi vår terminal helt enkelt.

Mycket uppskattat och en bra början.2 kommentarer to “Specialtur med buss”

  1. […] börjar iaf med Arlanda och en hel del poster är klara och publicerade. Fler kommer så småningom och när alla finns […]

  2. […] om resan eftersom de publiceras på rätt datum i november. Om man vill se alla kan man börja med första posten och sen klicka sig igenom dem. Finns många saker som vi inte bloggade om. Kanske kommer lite […]

Kommentera