Slumpad post: Ett kvällsåk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på januari

| 2013-02-01, 7:46

Januari känns faktiskt rätt lång när jag tänker tillbaka. Är det bara 31 dagar sen nyårsafton lixom.

Familj.Vi har hunnit ha två familjens dag (bad och lekland) och varit i Säfsen. Jag har dessutom bestämt mig för att hämta tidigare på torsdagar så vi har varit på bibblan och i Farsta! Känns som att jag tack vare lite föräldraböcker faktiskt hittar en bättre balans i samspelet med barnen vilket är trevligt.

Läsning. Läsningen har gått över förväntan och jag har läst fyra böcker och med den här farten så kommer jag utan problem att nå målet att läsa 30 böcker under året! Dessutom så har jag läst 4 av 6 recensionsexemplar som jag fått i januari. Mycket barnböcker har vi läst oxå. Superskoj!

Nörderi. Legat extremt lågt på appfronten, men bloggat desto mer både på trainalong och här på josjos. Däremot inget på villha. Målet med sex trainalongs är jag halvvägs till då januari bjöd på tre stycken (Mittenstyrka, Redo för skidbacken, Femtio nyanser av träning).

Pyssel. Har pysslat lite med barnen, men de har pysslat desto mer själva. Sytt har jag gjort en del, 8 mössor, 2 byxor och en tröja. Har även sytt gardiner till vardagsrummet men  eftersom vi inte har satt upp dem så har jag inte bloggat om det.

Träning & hälsa. Sju timmars sömn per natt går det dåligt med, precis som trainalongs (jag hittar på dem men utför dem dåligt), annars har det gått ganska bra med de flesta målen. Har slutat med socker i kaffe och te, äter mindre portioner. Hmm… sötsaker går det sådär med. Ryggen gör faktiskt inte så ont längre 🙂

Fokus 2013
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.2 kommentarer to “Koll på januari”

  1. […] 2013: januari, februari, mars, april Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, […]

  2. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, […]

Kommentera