Slumpad post: STP-träff
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sykurs

| 2013-02-01, 22:27

I höstas, eller kanske redan i somras började vi prata om att det vore roligt att åka på en sykurs som en Lisa håller i. De är dock väldigt långt bort så det blir lite bökigt. Då föddes idén att kolla om hon kanske ville komma hit upp och hålla en kurs. Vi (mest Ann – en annan sytok) frågade Lisa på syfestivalen i höstas och det ville hon. Vi kollade intresse och datum och vips var det bokat – långt fram i vår kändes det som, då. Nu är det den helgen!!

Så idag lastade jag in symaskin, skärmatta och lite annat smått och gott i bilen för att åka till Farsta och lokalen där direkt efter jobbet.

Första kvällen får man provsy en trosa. Då har Lisa klippt ut efter önskemål (storlek och färg tex) via mejl. Jag hade önskat något lilla eller så.

Sen gick vi igenom steg för steg hur man skulle sy och man fick instruktioner om vilka sömmar och vad man skulle tänka på. Superkul verkligen!

Självklart var jag tvungen att sätta ett litet gult märke på dem 🙂

Väl hemma så provade jag dem och de satt som en smäck! Imorgon blir det bh 🙂2 kommentarer to “Sykurs”

  1. Ann says:

    Det är så snygga Susanne! Kommer passa toppen med BHn

  2. […] som har Strömming Design var med på syhelgen och tog med sig lite tyger som jag beställt. Smidigt! Vid senaste sambeställningen var det […]

Kommentera