Slumpad post: Mjuk kropp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Energimassage

| 2013-02-09, 22:49

Cia har länge pratat om energimassage då hon gått en utbildning i detta. När vi i somras pratade någon gång så föreslog vi ett byta. Jag syr tröja till henne och hon ger mig energimassage (har för mig det var bytet). Igår var det dax. Först energimassage och sen vanliga massage.

För över 10 år sen när jag gjorde exjobb så kunde man få sittande energimassage men det sa Cia är inte samma sak, så det här var helt nytt för mig. Så detta är min sammanfattning, som kanske inte är helt rätt uppfattad men iaf.

Fick lägga mig på rygg och bäddades in i filtar. Sen svängde Cia med en pendel över olika områden på kroppen för att känna av energierna. Själv låg jag och blundade och försökte låta tankarna vandra fritt.

Sen började hon vid fötterna och stod och höll i dem ett bra tag. Sen gjorde hon så på olika delar av kroppen. Vips märkte jag att jag somnat till lite när hon lämnade höften och flyttade sina händer till armarna. Pigg ett tag för att en stund senare återigen vakna till. Sen var det så ett par gånger, minns inte hur många.

Sen kollade hon med pendeln igen för att se om det hade blivit någon förändring, det hade det.

Hon kände höger höft, höger axel och vänster vad. De två första är ju mina problemområden och har varit, men vaden har jag inte tänkt på. Leif pekade i måndags på vänster knä dock. Vaden fick sig en knådning under massagen sen och den var spänd vill jag lova.

Var väldigt avslappnad men annars märkte jag inte så stor skillnad under massagen. Idag har jag dock haft väldigt mycket energi så John tyckte jag skulle gå på energimassage ofta 🙂Kommentera