Slumpad post: En tappad vante?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bad på egen hand

| 2013-02-21, 20:29

BadhusetIdag fick jag äntligen tummen ur och tog mig och barnen till simhallen. Första gången på egen hand med båda killarna.

Gick finfint, även om gnällnivån ibland var hög. Men det pratade vi om i bilen efteråt. Att om vi ska hitta på såna här saker så är det roligare om man är på gott humör. För vi måste inte göra sånt här. Får se om det gick in.

Nåja, det började sådär med Simon som vid ytterdörren sa att han kissat på sig lite. Sen hann han inte in genom inre ytterdörren utan den slog igenom på honom och han slog sig i huvudet och började yla. Han lugnade sig efter en stund och vi kunde nästan betala, då kom han på att han var tvungen att kissa ju. Så av med overall och skor före jag betalade. Sen in och byta om och ut i bassängerna.

Oj vad de badade och plaskade och vågade utmana sig själva och faktiskt doppa stora delar av huvudet. Så himla roligt att se!

En timme badade vi och testade två olika bassänger. Vi duschade och bastade en stund. Barnen underhöll två damer i bastun. Sen åt vi glass. Barnen slocknade före 8 på kvällen – helt färdiga.Kommentera