Slumpad post: Datorn skickad igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari

| 2013-03-01, 6:17

Februari kändes oxå lång, kanske är det att jag saktat ner tempot lite. Att jag är här och nu. Gillart!

Familj.Vi vabbade första veckan så vi ställde in första inplanerade familjens dag, men den andra utförde vi enligt plan. Jag har dessutom fortsatt hämta tidigare på torsdagar och hunnit med att bada en gång faktiskt och varit på IKEA två gånger, plus bibblan en gång.Vi har haft lördagskvällarna vikta till melodifestivalen vilket varit mysigt. Sen har vi börjat spela spel oxå!

Känner mig lugnare numera och tänker en hel del på saker jag läst i Fem gånger mer kärlek.

Läsning. Läsningen har varit lite splittrad då jag börjar på böcker både här och där. Plus att jag har lite för många faktaböcker som ligger och ropar på mig. Måste nog börja ta lite mer lästid på kvällarna. Gillar lugn och ro.

Barnböcker slukar vi dock utan problem, både egna och bibliotekets.

Nörderi. Jag har hittat på trainalongpass till befintliga, men inga nya än. Bara bloggat på josjos, och tyvärr inte bloggat ikapp Lanzarote ännu… Vad gäller appar har jag fått några ändringar som ska göras i befintliga (uppdateringar på g) men det blir helgen och då är det mars.

Pyssel. En del pyssel har det dock blivit. Inledde månaden med en hel helg med sömnad – sydde trosa och bh. Hur kul som helst! Sen har det blivit en mössa, gardiner, en tröja, kläder till alla hjärtans dag, osså var det ju syfestival oxå.

Träning & hälsa. Ja inte går februari i hälsans tecken i alla fall. Halsont och ryggont snarare. Varit hos Leif en gång och Cia en gång. Tränat har jag gjort två gånger med jobbet och en på Flex. Tre gånger… Skärpning skulle jag vilja säga faktiskt! Trainalongerna gjorde jag inte heller, mest pga ryggen tyvärr. Men nu finns det hopp om livet!

Fokus 2013: januari
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.En kommentar to “Koll på februari”

  1. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, […]

Kommentera