Slumpad post: En viktig dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fleecetröjor med fordon

| 2013-03-03, 22:48

IMG_9244Anna på mjuka tyger har länge tänkt trycka sina fordon på fleecetyg men inte blivit nöjd. Inte heller den här blev hon helt nöjd med men sålde den ändå på syfestivalen i höstas och jag kunde ju inte låta bli den.

Så för någon vecka sen tyckte jag det tog mycket plats och funderade på vad jag skulle sy av den. Gillar ju verkligen luvtröjorna jag sydde för snart två år sen så det fick bli såna, fast utan luva.

Klippte ut och sydde ihop. Sen blev de liggande några veckor. Så i helgen fick jag tummen ur och fixade mudden. Simon har sen i lördags eftermiddag då den var klar inte tagit den av sig – sover i den för andra natten i rad så jag antar att det är ett bra betyg.

Mottagare: Joel & Simon
Mönster: Munktröja Ottobre 1/2008 (nr 28) i storlek 98 (med rejäl sömsmån) och 116.
Material: Fleece från Mjuka tyger. Mudden vet jag inte.Kommentera