Slumpad post: Söner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vobbdag

| 2013-03-12, 16:36

Vabb i fredags med Simon som hade feber på torsdagkvällen. Lördag var Simon mycket febrig. I söndags feberfri men två kräkningar. Igår var John hemma med barnen och idag min tur. Då det var ett viktigt möte inplanerat på förmiddagen våndades jag lite för det men så kom jag på att Elin kanske kunde hjälpa till. Så en halvtimme före mötet dök hon upp imorse och lekte med barnen i nästan två timmar. Perfekt!

Hon gick hem och vi åt lunch. Efter lunchen tvingade jag ut barnen. Nollgradigt och solsken. Tänkte vi skulle vara bara här utanför men de ville iväg på upptäcktsfärd. Visade sig att det fanns ganska så mycket energi i dem så dagis är på för imorgon.

Vi hittade till ett bygge där barnen frågade minst fem arbetsmän om vad de hette och vad de gjorde. Sen gick vi hem och fikade lite. Satte på en film lagom till mitt andra (mindre viktiga möte) och lyckades hyfsat med mötet (fick några oplanerade avbrott för torkning, plåsterpåsättning och letande av grävmaskin).

Nu kommer timrapporten att uppdateras med 4 timmars jobb och 4 timmars vabb. Inget bra med vobb men ibland ett måste för att komma vidare på jobbet.

UtflyktKommentera