Slumpad post: Bekräftelse
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på mars

| 2013-04-01, 10:06

Mars har varit lång, lång, lång. Mest för att jag hela tiden går och väntar på våren som aldrig kommer, plus att första veckan kändes lång då jag bestämde mig för att byta jobb. Sen har jag ju det att vänta på nu så då går det lite långsamt. Fantastiskt att göra en sån här sammanställning faktiskt 🙂

Familj.Vi vobbade lite första delen av mars och ställde in en familjens dag delvis pga det. Istället så tog vi en tidig torsdag och stack och badade allihop. Mello gick vidare till final tidigt i mars men låtarna spelas flitigt här hemma, fortfarande. Läser gör vi mycket men egentligen längtar vi ut till vår och sommar så lite frustrerade är vi.

Läsning. Läser mer och mer på telefonen, men blir ändå inte mindre splittrad för det för man kan ju börja på flera samtidigt… Jag har ju dessutom ett antal vanliga böcker som är påbörjade som jag vill läsa ut och några icke påbörjade som jag vill läsa.

Barnböcker slukar vi i alla fall. Något som färre verkar göra. Själv tycker jag det är dagens höjdpunkt!

Nörderi. Tre trainalongs har jag hittat på så jag antar att årets mål (6 stycken) är uppnått. En veckolång för att komma ur vinterdvalan (hjälpte föga med tanke på vädret), en med veckans tabata och till slut en som börjar 1 april men som är skapad och påhittad en bit – kom igång med löpning.

Bara bloggat på josjos, och tyvärr inte bloggat ikapp Lanzarote ännu… (Lite skyller jag på Picasa faktiskt). Fixat några mindre saker får några appar.

Pyssel. Har fått lite gjort även om det finns önskan om mer. Fleecetröjor till barnen, lite pannband och mössor och en tröja till John. Sen har jag ju äntligen slagit till och köpt en Silhouette Cameo, både den och en hel hög material har hittat hem till oss men jag har inte funnit tiden att bekanta mig med den något större ännu. Avslutade dessutom månaden med att åka på en syträff – men sydde inte utan bara skar ut kläder – något jag sällan har ork/tid/plats till hemma.

Träning & hälsa. Ryggen har hållit, jag har gått på 8 crosspass totalt (både Flex och jobbet) plus att jag har gjort lite övningar hemma. Men det har tagit på krafterna med beslut om framtiden och jag har ibland valt att bara slappa hemma. Jobbet går dessutom på högtryck och jag tycker jag lärt mig lyssna på min kropp. Några behandlingar har det inte blivit tyvärr.

Fokus 2013: januari, februari
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.En kommentar to “Koll på mars”

  1. […] 2014:  Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december Fokus […]

Kommentera