Slumpad post: Koll och plan i höst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyraårskalas

| 2013-04-21, 20:45

Idag var det synkat födelsedag och födelsedagskalas för Simon.

Kalaset blev en succé. Simon hade gått all-in och bjudit sin dagisavdelning. I vanlig ordning var det samfällighetens festlokalen som stod till tjänst. Utöver vår familj så kom 18 barn och 11 vuxna.

Solen strålade alldeles fantastiskt på oss och det blev således mest ett utekalas.

Simon öppnade paket så det sjöng om det och var mycket nöjd med det han fick. Det lektes en liten stund i solen och sen var det dax för fika. Glasstårtor med Angry bird på (tack glassbilen som kom i fredags) och kakor till det. Simon hade själv valt ljus så det fanns på varje tårta.

Det fikades och lektes med partyhattar. Sen stack Sue och förberedde en skattjakt (kopierade den vi hade på Joels kalas). De fick själva räkna till 30 innan en person fick titta på en bild och sen springa till platsen som fanns på bilden, där fanns en ny bild och så fick de ta sig runt i Helikopterparken och sen satt jag och delade ut piratpengar och berättade att de fick gå upp och fiska där John stod med fiskdammen.

Sen fri lek och oj vad alla sprang runt och lekte.

I slutet blev Simon rätt så trött men lyckades ändå hålla ihop humöret hela tiden ut.

FyraårskalasKommentera