Slumpad post: Busfabriken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på april

| 2013-05-05, 20:09

April rusade förbi känns det som. Halva månaden var jobbig väntan på vår och sen har det bara varit härligt med värme och sol.

Familj. En månad utan vabb! En familjens dag har vi hunnit med. Mormor har varit här och vi har firat hennes 80-årsdag, även varit på IKEA med henne. Simon fyllde år och firades med stort kalas. En del fix i trädgården men som vi inte bloggat om. Vi hade även besök från Colombo.

Läsning. Läst sådär mycket. Har ingen direkt lust. Men har läst en om myter om mat iaf och fortsatt i några romaner jag har liggande.

Läser för barnen gör jag iaf. Massor! Och jag älskar det. Barnen oxå.

Nörderi. Tja inte mycket nörderi här inte. Förstår inte riktigt var tiden tar vägen. Inga appar, inga nya trainalongs. Där har intresset dalat, får se om vi orkar dra igång något för sommaren.

Bara bloggat på josjos, och tyvärr inte bloggat ikapp Lanzarote ännu även om jag kommit en bit på väg…

Pyssel. I princip inte sytt. Beställt saker till BH, shoppat lite andra tyger (inget som jag hunnit/orkat blogga om än). Cameon har jag testat lite granna på, men inte bloggat om det heller. Hoppas på mer ork/tid i maj och i sommar.

Träning & hälsa. Ryggen har hållit igen! Underbart 🙂 Inte heller i april har det blivit några behandlingar, trots att jag nog skulle behöva det då jag jobbat nästan heltid. Kom igång med löpning och hann vara ute 4 gånger innan jag bara glömde bort. 7 crossfitpass har jag hunnit med. Härligt att kunna träna!

Fokus 2013: januari, februari, mars
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.6 kommentarer to “Koll på april”

 1. sysysy says:

  oh jesus så mkt du GÖR! precis som du så älskade jag att läsa för barnen. det var dagens höjdpunkt för mig att få högläsa. snart kan jag högläsa på riktigt för Effie. än så länge så räcker det med en bok som läses på nån minut. men hon gillar böcker, att bläddra i dem (utan att riva) och det gör mig så glad!

  • Sue says:

   Åh vad underbart att kunna läsa för barnbarn!! Jo, en del gör jag nog, fast det är ju alltid så att man vill göra mer.

 2. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, […]

 3. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, […]

 4. […] 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, […]

 5. […] 2014: januari,   Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december Fokus […]

Kommentera