Slumpad post: Glömsk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på maj

| 2013-06-01, 10:18

Maj känns ganska så lång när man tänker tillbaka på allt som hänt. Äntligen har sommaren kommit känns det som – våren hoppades lixom över.

Familj. En månad till utan vabb! En familjens dag har vi hunnit med. Barnens kusiner med föräldrar har varit här, Per och Aida har hälsat på. Vi har dock jobbat heltid båda och det är något som inte främjar familjen tyvärr. Orken och tålamodet tar slut så det är inte något vi ska fortsätta med.

Läsning. Tror minsann att jag kommit igång med läsningen! Tre böcker lästa i maj och suget är större nu.

Nörderi. Spånar för fullt på en trainalong för sommaren och har inte så mycket kvar så snart blir det informationsdax. Sen var det Lanzarote… Pga bloggstrul och datorstrul (som ger Picasastrul) så har jag lagt ner det. Nu verkar det ha stabiliserat sig så snart så – har haft lite annat att blogga ikapp bara. Det är nog en blogg som gäller – den här. Har inte ork och tid för så mycket annat.

Pyssel. Har sytt lite då och då. Bra att ha saker som nästan är klara för då hinner man lite. Lite fix med lagning har det oxå blivit. En del har jag hunnit blogga om. Har köpt tyger och lite annat till sömnaden.

Träning & hälsa. Ryggen har hållit igen! En underbar massage hann jag med 1 maj, men sen har det inte blivit något mer. Fem crosspass och en löprunda. Inte så väldigt bra utan det finns utrymme till förbättring.

Fokus 2013: januari, februari, mars, april
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.En kommentar to “Koll på maj”

  1. […] 2013:  Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december Fokus […]

Kommentera