Slumpad post: Softare dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juni

| 2013-07-01, 9:34

Vilken månad. Avslutens månad helt enkelt. Avtackning av Amany, sista dagen på Cambio och Joels sista dagisdag. En ny fas i livet har absolut börjat! Dessutom så har halva året gått, hur nu det gick till. Fast det känns som att mycket har hänt på 6 månader.

Familj. En månad till utan vabb! Barnen har varit väldigt friska och jag misstänker att solresan i november är en faktor att ta hänsyn till. Senast i början av mars vabbade vi. En familjens dag har vi hunnit med, på fantastiska Palstorps hage. Utöver det har vi mest varit hemma tror jag, eller i närområdet typ Skateboardparken. Vi alla har varit rätt trötta och slitna efter vårens intensiva jobb. Tack vare årstiden så är det dock smidigt att bara gå ut och leka enkelt.

Läsning. I juni har jag läst! Massa bra böcker minsann. Roligt!  Känns som att det lossnat på något sätt. Kanske för att restiden till och från jobbet är lite längre vilket gör att jag hinner läsa lite mer och kommer in i läsningen. Kan oxå vara att det varit några av mina favoritförfattare som kommit med nya böcker. Har kommit över 15 vilket jag borde om målet är att läsa 30 böcker under året. Har läst en hel del för barnen oxå, som vanligt och vi har återigen läst lite mer kapitelböcker på slutet.

Nörderi. Ytterligare en trainalong blev klar (faktiskt en till som drar igång 1 juli). Fixat några mindre grejer på appfronten inför små tillägg men det är några minuter här och några där. Fått en dekal till bilen som det står pappasappar på så i sommar ska vi göra reklam! Bloggat på josjos har jag verkligen gjort och det är en sån härlig terapi för mig. Dock har besöksantalet gått ner märkbart men det känns inte som att det gör något. Jag bloggar ju främst för min egen skull.

Pyssel. Två bh-dagar, that’s it. Köpt några saker men inte ens orkat/hunnit det. Galet. Galet är vad det är! Men när vi röjt vind och annat under sommaren så tror jag allt det där kommer att lösa sig, mer tid och energi kommer att frigöras. Jag har ju faktiskt bytt jobb och vi har prioriterat att vara ute tillsammans med barnen.

Träning & hälsa. Ryggen har hållit igen! Armen varnar lite ibland men det är inte på långa vägar som förra våren. Men behandlingar det vet jag inte vad det är. Håller igång med lite crosspass och sen trainalongen som känns helt klockren för sommaren. Härligt sätt att träna! Mina mål här känns lite passerade faktiskt. Kommer inte att gå på gymmet, så är det bara. Sötsaker äter jag när jag känner för det, men jag äter mindre portioner och tänker att det inte är farligt att vara lite hungrig och det har gjort att jag tappat 3 kg. Så halvvägs definitivt. Sömnen sköter jag nog tyvärr inte…

Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera