Slumpad post: Ingen förkyld
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juli

| 2013-08-01, 7:59

En ledig månad. Helt fantastiskt såklart, men oxå rätt tröttande särskilt med tanke på att vi har röjt så mycket. Det har dock gett mer energi och det ska bli såååå skönt att få lite ordning och reda överallt.

Familj. Ja en ledig månad så det har blivit mycket familjetid (även om John jobbade första veckan). Mycket fix hemma där tålamodet ibland har varit lite kort – både hos barn och vuxna. Tyvärr har vi inte varit ute så mycket i skog och mark men det kommer.

Läsning. Läste inte alls så mycket som i juni men lite och jag införskaffade en läsplatta! Helt fantastiskt att läsa på ute.

Nörderi. Bloggat massor på josjos och gillar det. Har svarat på några mindre översättningsfrågor via facebookchat under semestern men inte mer än så.

Pyssel. Pyssel? Inte mycket av den varan men vi har ju röjt hemma så det får nästan räknas som pyssel och långsiktigt så ska det ge mer pysseltid och energi.

Träning & hälsa. Ja rätt lite träning har det blivit. Trots en perfekt trainalong så blir det inte av. Gör några övningar då och då. Men det som är bra i det hela är att jag inte känner ryggen. Tror det är första sommaren faktiskt – på väldigt länge. Två crosspass, ett ruffie och typ en löpning, plus lite småövningar.

Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera