Slumpad post: Ymén, Sofia: En sagolik jul
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på september

| 2013-10-01, 12:19

Man kan väl säga att vi har börjat landa i vardagen nu. Fortfarande är vi lite förvirrade över att ha två ställen att ha koll på för barnen, men det funkar väldigt bra.

Familj. Familjens dag har vi hunnit med – en favorit i repris. Joel fyllde år och hade kalas. Vi fick två vabbdagar som vi delade på och jag måste säga att vi har myst massor. Vi slipper städa! Vilket lyft det har varit med städfirma. Wow.

Läsning. Har varit sådär på läsfronten. Tror dock att det handlar om att jag måste hitta rätt böcker. Böcker som gör att jag vill läsa.

Nörderi. Bloggat i omgångar. Hjälpt till med några grejer på en app. Sen har pappasappar bestämt sig för att inte ha översättningstjänst längre men kan förmedla vidare förfrågningar till oss som hjälpt till. Har ju inte varit så mycket så det känns helt ok.

Pyssel. Jo, lite mer pyssel har det blivit. Ett par vändor med barnen – fimolera tex. Har sytt klart en tröja till John, pyjamasbyxor till barnen, träningsbyxor till Joel och byxor till Inanna. Oklart om byxorna jag gjorde syddes i augusti eller september.

Träning & hälsa. Ja vad hände? Vardagen kanske? Knäskada, förkylning, ryggont. Det senaste resulterade i två besök hos naprapat. Mycket givande. I övrigt så har det nog dessutom blivit rätt mycket onyttigheter. Två pass, endast två pass har jag gått på. Sjukt illa.

Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.En kommentar to “Koll på september”

  1. […] 2013:  Fokus 2013: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december Fokus 2012: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, […]

Kommentera