Slumpad post: Ingen laddning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur gick det med fokus 2013

| 2013-12-27, 12:22

Ja hur gick det med fokus 2013?

Familj
Ute mer, ja det har vi nog varit men inte så mycket som jag ser framför mig i min fantasi. Vardagen tar för mycket energi av oss helt enkelt. Vi har haft lite för få familjens dagar (nio) och jag tycker det känns att vi saknar dessa dagar. Men fokus här och nu tycker jag att jag är bra på numera. Barnen har dessutom varit mycket friskare i år så färre vabbdagar vilket oxå märks.

Läsning
Ja jag har läst en del böcker iaf (alla vuxenböcker), men långt ifrån så många som jag skulle önska. Barnböcker har vi läst i mängd, och även en del kapitelböcker vilket är otroligt roligt. Tidningar har jag börjat läsa på paddan faktiskt, mycket smidigt med både Ztory och Readly. Svårt att bestämma vilken min favorit är dock.

 • Recensionsexemplar som jag kommer läsa direkt. Nja, jag vet inte hur det gick. I skrivande stund har jag 13 obloggade böcker från 2013. 
 • Trettio böcker jag minsann inte läst, om man bara räknar vuxenböcker vilket jag skulle…

Nörderi
Helt klart godkänt på denna.

 • Har gjort några mindre saker bara men de jag har blivit tillfrågad om har jag gjort. Dessutom korrläst andras översättning oxå. 
 • Bloggat har jag gjort. Mest på josjos men det är viktigast anser jag.
 • Trainalongen har varit lite vilande typ, men det har varit bra trainalongs även om målet att omnämnas någonstans gick upp i rök.

Pyssel
Nja, har ju pysslat lite med barnen men skulle önska att vi orkade lite mer när vi kommer hem efter skola/jobb/dagis. Får hoppas det blir mer när ljuset nu kommer tillbaka. Sömnaden har blivit lidande av jobb mestadels.

 • Svårare saker har jag inte sytt direkt, eller jo en bh sydde jag och sen en till! 
 • Inga träningskläder, ytterplagg eller väskor har jag sytt.
 • Testade att virka i Säfsen. Jättekul men fortsatte ändå inte… Vet lixom inte vad jag ska göra riktigt.

Träning & hälsa
Här måste jag väl tyvärr säga att det som helhet gick sådär. Satte några slags mål iaf som jag tittar lite på.

 • Motion där jag skulle köra cross 2-3 gånger per vecka vilket jag gjort när jag varit frisk, gymmet 1 gång/vecka är ju helt kört, trainalong har jag knappt gjort någon tyvärr, och promenad/löprunda har inte varit någon succé. 
 • Kosten där måste jag säga att jag lyckats bättre. Har tagit mindre portioner, slutat med socker i kaffe och te (tar nu igen en gnutta i kaffet hemma för jag tycker inte det är gott annars), sötsaker har jag periodvis ätit en del av men november var tex godisfri iaf, och grönsaker har jag ätit mycket mer av!
 • Vikten har jag lyckats med mitt mål att gå ner, runt 5 kg har försvunnit.
 • Sömnen sådär. Några 7 timmar har det nog inte blivit, snarare 6 timmar och det är för lite.
Tidigare inlägg: 2012


Kommentera