Slumpad post: Barnmusik på Spotify
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på januari

| 2014-02-01, 10:46

Så har årets första månad sprungit förbi. Känns ändå som en ganska lång månad. Jullovet känns väldigt avlägset.

Familj. Första delen var jullov och vi avslutade med familjens dag innan vardagen drog igång. Skärmfri kväll har vi haft två gånger. Lyckat koncept! Torsdagsröjning är en fin tanke men har inte funkat särskilt bra av olika anledningar. Badhuset var på under jullovet. Lite vabb fick vi förra veckan.

Läsning. Har läst massa barnböcker men endast en utläst vuxenbok. Hittar inte läsro riktigt tyvärr. Fler skärmfria kvällar kanske?

Nörderi. Inte mycket på den här fronten. En trainalong kör vi och bloggat har jag gjort. Jobbat har jag oxå gjort. Rätt lagom mängd tror jag om jag tittar på procenten som landar på runt 84.

Pyssel. Här har jag hunnit en del faktiskt. En del har jag hunnit klart och även bloggat om, annat är på g. Har lagat trasiga saker och det har jag inte bloggat om. Med barnen har det tyvärr varit dåligt med pyssel. Bättring där!

Träning & hälsa. Det började mycket bra. Promenader, crosspass, somamoves och så trainalongen. Det kom dock av sig lite. Dax för uppryckning nu! Varit hos naprapat för min arm/axel, tyvärr ingen bättring så jag får ta tag i det igen. Massage hos Cia – enormt skönt!

Fokus 2014
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera