Slumpad post: Dagens i-landsproblem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på februari

| 2014-03-01, 21:45

Ännu en månad har passerat. En kort.

Familj. Vi har haft en familjens dag, och jag har varit på bio två gånger med barnen. Ingen vabb under februari vilket måste vara något slags rekord för oss misstänker jag. Vi har haft ett par skärmfria kvällar tror jag och det är väldigt skönt.

Läsning. Har läst massa barnböcker precis som vanligt och faktiskt även ett par vuxenböcker. Kan bero på att jag skippat de jag har i min hög och istället gått helt på lust och kört e-böcker.

Nörderi. Dragit igång en trainalong för mitt jobb (vi ska till Åre i slutet av mars). Hjälpt till med några små översättningar har jag gjort. Jobbat runt 82%.

Pyssel. En del pyssel har det blivit den här månaden. Mest på egen hand, dvs sömnad men några saker med barnen har jag för mig. John fick en tröja, barnen fick pyjamas, barnens kompisar fick byxor, mössa och en dubbelmössa, precis som Sandra fick . Jag sydde några handledsvärmare till. Joel fick en träningströja och Simon robotkläder. En bra månad helt enkelt!

Träning & hälsa. Har tränat på bra och axeln börjar bli bättre efter fler besök hos naprapat och lite övningar. Fem cross-pass, tre löppass (!) och lite annat smått, 10 h 23 minuters registrerad träning. Har testat att sova mer, och det gör stor skillnad. Brottas dock varje kväll med att man ju har mer saker man vill göra innan man går och sover…

Fokus 2014: januari,  
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera