Slumpad post: Nätet upp och ner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gerhardsen, Carin: Tjockare än vatten

| 2014-06-16, 8:45

tjockare-an-vattenÄntligen knyts det ihop en massa trådar som lämnats i tidigare böcker. Frågan är vad som nu ska hända i kommande böcker. Längtar såklart redan till nästa 🙂

Den här måste jag säga är en av de bättre (och då är ju de flesta riktigt bra). Hade svårt att sluta läsa och hjärnan fnulade på lösningen.

Nu så här efteråt vill jag nästan läsa om vissa delar för när jag läste dem första gången förutsatte jag vissa saker som gjorde att jag tolkade det på ett visst sätt. Det är så våldsamt skickligt skrivet. Jag blir löjligt nöjd när jag med en bra bit kvar i boken drar en slutsats som senare visar sig rätt – bara för att ett par sidor senare göra samma sak igen, och sen omkullkastas den teorin oxå. Skickligt!

Gillar verkligen persongalleriet och i den här boken är det vissa av de som stått vid sidan tidigare som får fokus och några av de som fått fokus tidigare som får stå vid sidan. Precis som det ska vara.

Grymt skickligt att knyta ihop säcken så pass som det görs i den här boken. Både saker som kommer från den här boken men även från tidigare böcker i serien.En kommentar to “Gerhardsen, Carin: Tjockare än vatten”

  1. […] om boken har Läsa & Lyssna, JoS blogg och och dagarna […]

Kommentera